Buiten- en binnenlocatie: Luttekeweg 1, De Zwolse Stadslanderijen

 

 

Vanuit Kampen:

Neem de afslag Zwolle-Centrum en ga aan het einde van de afrit linksaf en dan aan het einde van de weg rechtsaf de Zwartewaterallee op. Rijd bij drie verkeerslichten rechtdoor en volg dan de bordjes voor de sportvelden De Peterskamp/ZRZV/De Hoge Laar. U slaa dus bij de eerstvolgende verkeerslichten linksaf de Middelweg op.  Voor de moskee slaat u rechtsaf en vervolgens linksaf. U ziet de boerderij aan uw rechterhand. De bedoeling is om naast de beoerderij te parkeren, dus aan het einde van de weg gaat u rechtsaf de Urksteeg op. Rijd het laatste stukje rustig, er zijn hier veel fietsers en wandelaars, en rijd rechtdoor tot de laatste schuur. Hier kunt u parkeren.

 

Vanuit Meppel:

Neem de afslag Zwolle Noord en sla onderaan de afrit rechtsaf. U bevindt zich nu op de Ceintuurbaan. Rijd bij twee verkeerslichten rechtdoor en volg dan de bordjes voor de sportvelden De Peterskamp/ZRZV/De Hoge Laar. U slaat dus bij de eerstvolgende verkeerslichten rechtsaf de Middelweg op.  Voor de moskee slaat u rechtsaf en vervolgens linksaf. U ziet de boerderij aan uw rechterhand. De bedoeling is om naast de beoerderij te parkeren, dus aan het einde van de weg gaat u rechtsaf de Urksteeg op. Rijd het laatste stukje rustig, er zijn hier veel fietsers en wandelaars, en rijd rechtdoor tot de laatste schuur. Hier kunt u parkeren.

 

Vanuit Amersfoort:

Neem de afslag Zwolle-Centrum en ga aan het einde van de afrit linksaf en dan aan het einde van de weg rechtsaf de Zwartewaterallee op. Rijd bij drie verkeerslichten rechtdoor en volg dan de bordjes voor de sportvelden De Peterskamp/ZRZV/De Hoge Laar. U slaat dus bij de eerstvolgende verkeerslichten linksaf de Middelweg op.  Voor de moskee slaat u rechtsaf en vervolgens linksaf. U ziet de boerderij aan uw rechterhand. De bedoeling is om naast de beoerderij te parkeren, dus aan het einde van de weg gaat u rechtsaf de Urksteeg op. Rijd het laatste stukje rustig, er zijn hier veel fietsers en wandelaars, en rijd rechtdoor tot de laatste schuur. Hier kunt u parkeren.
 

Vanuit Almelo/Raalte:

U rijdt via de N35 (Heinoseweg) in de richting van Zwolle. U rijdt Zwolle binnen via de Ceintuurbaan die u blijft volgen tot deze, na het viaduct onder de A28, overgaat in de Zwartewaterallee. Rijd bij drie verkeerslichten rechtdoor en volg dan de bordjes voor de sportvelden De Peterskamp/ZRZV/De Hoge Laar. U slaat dus bij de eerstvolgende verkeerslichten rechtsaf de Middelweg op.  Voor de moskee slaat u rechtsaf en vervolgens linksaf. U ziet de boerderij aan uw rechterhand. De bedoeling is om naast de beoerderij te parkeren, dus aan het einde van de weg gaat u rechtsaf de Urksteeg op. Rijd het laatste stukje rustig, er zijn hier veel fietsers en wandelaars, en rijd rechtdoor tot de laatste schuur. Hier kunt u parkeren.

© Hondenschool Jimmie