Home

  • **

    Zondag 21 juli vervallen de combi’s vanwege de verwachte buien

  • **


Elke twee weken een nieuwe puppycursus in Zwolle

De puppycursus bij Hondenschool Jimmie bestaat uit een uurtje theorie, het aanleren van oefeningen en een puppyexamen. Uw hond leert onder andere op commando komen, aandacht te hebben, wachten en netjes meewandelen. Natuurlijk is er elke les tijd voor het stellen van vragen over de opvoeding. Om iedereen de nodige aandacht te geven laten we maximaal zes pups toe per cursus. Aanmelden kan door het aanmeldformulier in te vullen.

De puppytrainingen worden gegeven bij De Zwolse Stadslanderijen aan de Luttekeweg 1 in Zwolle. We beschikken hier zowel over een binnen- als een buitenlocatie, dus de lessen kunnen bij vrijwel alle weersomstandigheden doorgaan.

 
Correctiemateriaal verboden

Bij ons op de hondenschool is zo lang als we bestaan het gebruik van wurgkettingen, sliplijnen, stroombanden, halti's, anti-trektuigen en ander hondonvriendelijk materiaal al verboden. Besef je goed dat een hond tijd nodig heeft om te leren en dat al het materiaal dat een probleem in één keer pretendeert op te lossen werkt op basis van pijn en/of angst. Gebruik je het alleen thuis? Ook dan hoef je je bij ons niet aan te melden. Wij staan voor een bepaalde werkwijze en als je het thuis anders wil doen dan heeft dat wat ons betreft geen zin.

Beloningsgericht opvoeden betekent niet dat een hond alles mag of dat er geen grenzen aangegeven hoeven te worden. Dit moet zeker, maar het moet wél op een manier die de hond snapt en daar komt geen pijn of angst aan te pas. Geduld, dat is de belangrijkste 'tool' die je nodig hebt bij het opvoeden van je hond! En verder hebben we een heleboel nuttige tips en tricks die je kunnen helpen bij de opvoeding.

 

© Hondenschool Jimmie